Publicerad den Lämna en kommentar

Ny utvecklingslinje 90 för inomhus

Vi har utökat vårt sortiment. Nu kan vi stolt erbjuda en LED aluminiumprofil som är perfekt för användning i kontor, affärslokaler, korridorer och hallar. Trots avsaknaden av beprövade kylning revben, det finns gott om aluminium för att kyla lysdioder tillräckligt. SVETOCH linje 90-klar, enkel och tidlös utformad. BeVisats har behållits. LED-moduler och remsor kan enkelt fästas i styrskenorna. En annan guide järnväg möjliggör snabb och enkel och mångsidig infästning. Direkt skruvning, fastsättning på rep, clips eller vår vägg och tak infästning vägg 360 är möjliga.

Aluminium profil SVETOCH linje 90 med montering och Cappe för LED-blixtar
Aluminium profil SVETOCH linje 90 för LED-blixtar med styrskena för väggmontage
Lämna ett svar