Publicerad den Lämna en kommentar

SVETOCH vid 24 Interlight Moscow

Vi vill gärna skicka hälsningar till alla besökare till vår monter vid den 24 Interlight i Moskva. Och de som inte var där hoppas vi kunna träffas nästa år.

Interlight Moscow är en internationell mässa för dekorativ & teknisk belysning och anses vara den viktigaste plattformen för kontakter med företag i Östeuropa och Ryssland. Här kan du utbyta idéer om innovationer och ofta bestående partnerskap görs. På denna mässa är en kors regional kontakt med ryska tillverkare och distributörer för alla tänkbara LED-komponenter utanför Europa möjligt. Och denna möjlighet har inte tagits av mer än 300 företag från över 23 länder i år. Den sprudlande glada atmosfären märks för alla. Kurzwei och djupgående samtal ger tid att passera.

Produkt ämnen i denna mässa varierar från utomhusbelysning till fjärrstyrt vardagsrum belysning, interiör belysning belysning, ljus tillbehör, gatubelysning ljus belysning. Alla belysnings industrier från belysning såsom elektroteknik, energi och ljus teknik omfattas också.

Med mer nyfikenhet, bara rota igenom våra produkter eller komma i kontakt med oss och vi är garanterade att hitta den bästa lösningen för dig!

Ditt SVETOCH-team

Lämna ett svar