Uverejnené Vložiť komentár

Svetohov razstavni prostor na “24. Interlight Moskvi” v Moskvi leta 2018

Pozdravljamo vse obiskovalce našega stojnice na 24. Interlightu v Moskvi. In tisti, ki jih ni bilo, upamo, da se bomo srečali naslednje leto.

Interlight Moskva je mednarodni sejem za dekorativno in tehnično razsvetljavo in verjetno najpomembnejša platforma za stike s podjetji v vzhodni Evropi in Rusiji. Tu so zaprte izmenjave o inovacijah in pogosto trajna partnerstva. Na tem sejmu je mogoče vzpostaviti nacionalni stik z ruskimi proizvajalci in distributerji za vse možne sestavne dele LED zunaj Evrope. Te priložnosti letos ni zmanjšalo več kot 300 podjetij iz več kot 23 držav. Razigrano veselo razpoloženje je za vse opazno in otipljivo. Zabavni in poglobljeni pogovori pustijo čas, da leti.

Teme izdelkov na tem sejmu segajo od zunanje razsvetljave do daljinskega krmiljenja dnevne sobe, notranje razsvetljave, razsvetljave, razsvetljave in ulične razsvetljave. Tako so zajeti tudi vsi sektorji razsvetljave od razsvetljave, kot so elektrotehnika, energija, tehnologija razsvetljave.

Če ste bolj radovedni, preprosto brskajte po naših izdelkihali nas kontaktirajte in zagotovo bomo našli najboljšo rešitev za vas!

Vaša ekipa SVETOCH

Pridaj komentár